ЗА ДА ДОСТАВИМ ОЩЕ ПО-ДОБРИ УСЛУГИ НА ВСИЧКИ НАШИ КЛИЕНТИ, САЙТЪТ Е В ПРОЦЕС НА ОБНОВЯВАНЕ!


 

С какъв документ ще трябва за да пътувам със самолет?
Български граждани имат право да пътуват с лична карта в страните от Европейския Съюз. Препоръчваме Ви да имате също и задграничен паспорт, тъй като така проверките на летищата преминават по-бързо. Също така наличието на медицинска застраховка ще Ви даде по-голяма сигурност при пътуването Ви.

Мога ли да пътувам с документ за самоличност, който е с изтекла валидност?
Не, не може да пътувате с документ, който е с изтекла валидност. Всеки пътник носи отговорност за валидността на документа с който ще пътува.

Трябва ли ми виза за да мога да пътувам със самолет?

Пътници, които не притежават виза, не се допускат до съответния полет, ако нямат такава за страните за които се изисква. Проверете предварително, какъв е пропусквателния режим за държава за която ще пътувате, като се свържете със съответното посолство. Понякога се изискват транзитни визи, ако полетът Ви е с прекачване и има много голям престой на летището.

Как могат да пътуват български граждани под 18 години?
Правилата за български граждани и лица постоянно живеещи в България под 18 години, които желаят да пътуват със самолет са следните:
– Ако пасажери под 18 години пътуват сами се изисква нотариално заверена декларация (разрешително за пътуване) от двамата родители.
– Ако пасажер пътува само с единия от родителите, на летището ще бъде изискана нотариално заверена декларация (разрешително за пътуване) от родителя, който няма да пътува с него.

ПОЧИВКИ И ВАКАНЦИИ

Самолетни билети София
Самолетни билети Варна
Самолетни билети Бургас
Самолетни билети Пловдив

СИГУРНО ЗАПЛАЩАНЕ ПО БАНКОВ ПЪТ И ЧРЕЗ КАРТА

АВИОТРАВЕЛ

 


ЧАРТЪРНИ ПОЛЕТИ

 


НИСКОБЮДЖЕТНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ

БЛОГЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

https://air-bg.com/images/stories/logos/kruiz.eu-logo.png
ПЪТУВАНЕ С КРУИЗ


ПОЧИВКИ И ВАКАНЦИИ

ДИРЕКТНИ ПОЛЕТИ ОТ И ДО БЪЛГАРИЯ

 


ХОТЕЛИ В ЧУЖБИНАХОТЕЛИ В БЪЛГАРИЯ

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.