ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ 
Viber / WhatsApp: +359896889907 
ПОНЕДЕЛНИК-ПЕТЪК: 09:00-17:00  ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА и НЕДЕЛЯ 

Намерете изгоден самолетен полет на редовни и нискотарифни авиокомпании до и от Летище Берлин Бранденбург като направите онлайн резервация на самолетен билет ТУК или като се обадите в центъра за резервации на самолетни билети.

Самолетни билети Берлин

Онлайн Туристическа Агенция АВИОТРАВЕЛ ще Ви предостави най-ниската цена за самолетен билет до Летище Берлин - Бранденбург (BER). Ние разполагаме със специална цена, която няма да откриете никъде другаде. Нашият онлайн център за обслужване на клиенти е съставен от професионални туристически агенти, които ще Ви помогнат да организирате Вашето евтино самолетно пътуване до столицата на Германия - Берлин.

За резервация на самолетен билет до Летище Берлин - Бранденбург (BER) последвайте стъпките:
- Изберете интервала, в който ще пътувате до Летище Берлин - Бранденбург (BER)
- Когато правите запитването си прегледайте офертите +/-3 дни за да изберете най-евтиния за Вас вариант


Когато сте готови с подходящия за Вас вариант за самолетен билет до Берлин, Онлайн Туристическа Агенция АВИОТРАВЕЛ може да Ви предложи и варианти за хотелско настаняване в Берлин.


ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В БЕРЛИН

Какво да посетим и разгледаме в Берлин?

След историческите промени, събарянето на Берлинската стена и обединяването на двете части на града настъпва мощен подем в строителството и архитектурата на Берлин. Новия облик и старите исторически забележителности са примамлива дестинация за туристи от цял свят.

Като споменем за Берлин на първо място като забележителност се нарежда - Райхстага. Той е далечен спомен от войната и е построен през 1894 г., а в последствие е обновен от Лорд Норман Фостър.

От високата тераса се разкрива гледка към Тиергартен - най-големия парк в Берлин. До купола Ви отвежда безплатен асансьор работещ от 8:00 до 22:00 часа и пред Вас се открива прекрасна гледка, спираща дъха. Трябва да знаете, че се нуждаете от предварителна резервация за посещение на тази забележителност.

Берлинската стена е на второ място от интересните забележителности на Берлин. Запазената част от нея с дължина 1300 м. се нарича “Галерията” и съхранява рисунки на художници от цял  свят.

След това идва ред на музеите. За сведение на туристите много от музеите са отворени всеки четвъртък до 22:00 часа и предлагат свободен достъп през последните 4 часа.

На първо място е Еврейския музей, разказващ историята на еврейският народ и животът им в Германия. Добре би било да посетите и Музея на Модерното изкуство, Мемориалът на убитите евреи в Европа - Паметник на Холокоста и църквата Св. Никола. Църквата Св. Никола в Берлин се смята за най-стара и има 41 камбани.

Ако минете по булевард Унтер ден Линден, което в буквален превод означава: "под липите" ще разберете, че той свързва парка Лустгартен и Острова на музеите, който е включен в списъка на ЮНЕСКО. В Острова на музеите се намира катедралата Берлинер Дом.

Популярен площад е Алекандърплац, а интерес представлява Телевизионната кула на Берлин със своя връх висок 368 м. Заслужава си човек да изпие едно кафе във въртящия се ресторант и да се полюбува на приятната гледка на цял Берлин.

Бранденбургската врата  също не е за пропускане, известна като "Порта на света", строежът и е завършен през 1791 год.

Добре би било да посетите и Двореца Шарлотенбург, замък построен 1791г., съхраняващ колекции на френски картини от осемнадесети век.

Интерес за туристите представлява и Зоологическата градина със своите обитатели, наброяващи над 15 000 вида.

Това е една малка част от забележителностите на Берлин. Не забравяйте фотоапарата за да запечатате всичко интересно и приятен престой в този красив старинен град.


РЕЗЕРВИРАЙ ОНЛАЙН САМОЛЕТЕН БИЛЕТ ДО ЛЕТИЩЕ БЕРЛИН - БРАНДЕНБУРГ (AIRPORT BERLIN - BRANDENBURG - BER)

 

 

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ПОЛЕТ


СХЕМА НА МЕСТАТА В САМОЛЕТА


ПЪТУВАНЕ СЪС САМОЛЕТ

Самолетни билети София
Самолетни билети Варна
Самолетни билети Бургас
Самолетни билети Пловдив

СИГУРНО ЗАПЛАЩАНЕ ПО БАНКОВ ПЪТ И ЧРЕЗ КАРТА

АВИОТРАВЕЛ

 


ЧАРТЪРНИ ПОЛЕТИ

 


НИСКОБЮДЖЕТНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ

БЛОГЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

https://air-bg.com/images/stories/logos/kruiz.eu-logo.png
ПЪТУВАНЕ С КРУИЗ


ПОЧИВКИ И ВАКАНЦИИ

ДИРЕКТНИ ПОЛЕТИ ОТ И ДО БЪЛГАРИЯ

 


ХОТЕЛИ В ЧУЖБИНАХОТЕЛИ В БЪЛГАРИЯ

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.