ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ 
Viber / WhatsApp: +359896889907 
ПОНЕДЕЛНИК-ПЕТЪК: 09:00-17:00  ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА и НЕДЕЛЯ 

Намерете изгоден самолетен полет на редовни и нискотарифни авиокомпании до и от Летище Берн - Белп (BRN) като направите онлайн резервация на самолетен билет ТУК или като се обадите в центъра за резервации на самолетни билети.Самолетни билети Берн


Онлайн Туристическа Агенция АВИОТРАВЕЛ ще Ви предостави най-ниската цена за самолетен билет до Летище Берн - Белп (BRN). Ние ще Ви предложим специална цена за самолетен билет, която няма да откриете никъде другаде. Нашият онлайн център за обслужване на клиенти е съставен от професионални туристически агенти, които ще Ви помогнат да организирате Вашето самолетно пътуване до Летище Берн - Белп (BRN).

За резервация на самолетен билет до Летище Берн - Белп (BRN) последвайте стъпките:
- Изберете интервала, в който ще пътувате до Летище Берн - Белп (BRN)
- Когато правите запитването си прегледайте офертите +/-3 дни за да изберете най-евтиния за Вас вариант


Когато сте готови с подходящия за Вас вариант за самолетен билет до Берн, Онлайн Туристическа Агенция АВИОТРАВЕЛ може да Ви предложи и варианти за хотелско настаняване в Берн.

 

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В БЕРН
Какво да посетим и разгледаме в Берн?


Основател на Берн е херцог Берхолд V фон Цeринген и негово е желанието градът да носи името на животното - мечка, която той щял да убие по време на лов. Дали от легендата или от това, че на герба на печата на града има илюстрирана мечка има съмнение, но буквалния превод от немски “Baеr” e: мечка. Така градът носи името на това животно. Легендата е свързана с наличието на така наречената “меча дупка”, която се сменяла многократно и последно се установила при моста Нидег, където е започнало строителството на града. От този момент на това място винаги се отглеждали мечки. По късно това място е превърнато в Мечи парк с басейн за удобство на животните.

В най-старата част на града се намира Бернската катедрала с параклис и малка църква, която по-късно се превръща в катедрала. Различните части на катедралата символизират различните исторически периоди от развитието на града, а в кулата се намира най-голямата камбана. Тук се намира и касата за дарения с три ключалки, а ключовете се съхраняват от трима души. До прекрасната гледка, която се открива към града се достига по 245 каменни стъпала, които водят до първата галерия, а след още 90 до втората.

Построено в готически стил до Катедралата се намира и кметството на Берн, а в съседство се издига дворец в стил барок седалище на президента.

Непосредствено до Кметството е разположена църквата “Свети Петър и Павел”, в която един път в месеца се отслужва и ортодоксална служба.

Градът се разширявал на етапи с кули и стени. Интерес представлява Часовниковата кула, с механизъм на движищи се фигури и с 37 на брой чешми-фонтани за вода. Най- интересен е фонтана със статуята на справедливостта раздаваща правосъдие.

С градът е свързано и името на Айнщайн живял известен период тук. Не е за пропускане и 6-те км. аркади, представляващи покрита улица за разходка в дъждовно време. Старият град на Берн е сред паметниците на световната култура определен от ЮНЕСКО.

Доста време Ви е необходимо за да разгледате всичко, но не забравяйте да снимате като доказателство, че сте се докоснали до този красив град - градът на мечките: Берн.      

РЕЗЕРВИРАЙ ОНЛАЙН САМОЛЕТЕН БИЛЕТ ДО ЛЕТИЩЕ БЕРН - БЕЛП (AIRPORT BERN - BELP - BRN)                                                                                                    

 

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ПОЛЕТ


СХЕМА НА МЕСТАТА В САМОЛЕТА


ПЪТУВАНЕ СЪС САМОЛЕТ

Самолетни билети София
Самолетни билети Варна
Самолетни билети Бургас
Самолетни билети Пловдив

СИГУРНО ЗАПЛАЩАНЕ ПО БАНКОВ ПЪТ И ЧРЕЗ КАРТА

АВИОТРАВЕЛ

 


ЧАРТЪРНИ ПОЛЕТИ

 


НИСКОБЮДЖЕТНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ

БЛОГЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

https://air-bg.com/images/stories/logos/kruiz.eu-logo.png
ПЪТУВАНЕ С КРУИЗ


ПОЧИВКИ И ВАКАНЦИИ

ДИРЕКТНИ ПОЛЕТИ ОТ И ДО БЪЛГАРИЯ

 


ХОТЕЛИ В ЧУЖБИНАХОТЕЛИ В БЪЛГАРИЯ

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.