ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ 
Viber / WhatsApp: +359896889907 
ПОНЕДЕЛНИК-ПЕТЪК: 09:00-17:00  ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА и НЕДЕЛЯ 

Намерете изгоден самолетен полет на редовни и нискотарифни авиокомпании до и от Международно Летище Брюксел (BRU) или Летище Брюксел Шарлероа (CRL) като направите онлайн резервация на самолетен билет ТУК или като се обадите в центъра за резервации на самолетни билети.Самолетни билети Брюксел

Онлайн Туристическа Агенция АВИОТРАВЕЛ ще Ви предостави най-ниската цена за самолетен билет до Международно Летище Брюксел (BRU) или Летище Брюксел Шарлероа (CRL). Ние разполагаме със специални цени. Нашият онлайн център за обслужване на клиенти е съставен от професионални туристически агенти, които ще Ви помогнат да организирате Вашето евтино самолетно пътуване до столицата на Белгия - Брюксел.

За резервация на самолетен билет до Международно Летище Брюксел (BRU) или Летище Брюксел Шарлероа (CRL) последвайте стъпките:
- Изберете интервала, в който ще пътувате до Международно Летище Брюксел (BRU) или Летище Брюксел Шарлероа (CRL)
- Когато правите запитването си прегледайте офертите +/-3 дни за да изберете най-евтиния за Вас вариант


Когато сте готови с подходящия за Вас вариант за евтин самолетен билет до Брюксел, Онлайн Туристическа Агенция АВИОТРАВЕЛ може да Ви предложи и варианти за хотелско настаняване в Брюксел.


ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В БРЮКСЕЛ

Какво да посетим и разгледаме в Брюксел?


Избрали сте да посетите Брюксел - чудесен избор. Започнете с Главния площад. Красивите къщи на известни гилдии от осемнадесети век са разположени около площада. Кралската къща, Къщата Maison du Roi.
Много близо може да се запознаете със статуята Маникен Пис - или така нареченото "пикаещо момченце". Пикаещото момче е символа на Брюксел, представляващ красив фонтан, в който скулптора на голо момче “пишка”. Улиците и забележителностите тук са в стил ар нуво дело  на архитект Виктор Хорта.

Ако започвате с музеите, на първо място е Белгийския Кралски музей за изящни изкуства, разказващ за богатото изкуство на старинна Белгия. След това може да преминете и през Африканския музей с препарирани животни, през Музея на бирата и Музея на  шоколада. От последния може да си закупите вкусотии и подаръци за вкъщи.

Като кажем Брюксел идва ред на Европейския Парламент, в който в днешно време се решават съдбите на държавите от Европейския Съюз.

Не пропускайте и Съдебната палата. В близост се намира стъклен асансьор, който ще Ви предложи красива панорама на северен Брюксел.

Красив площад е и “Place du Grand Soblon” с множество магазини, кафенета и антикварен пазар.

Друга забележителност на града е Мини Европа с миниатюрните си фигури на известни европейски забележителности всички в мащаб 1:25.

Атомиум - представлява с височина 102 метра, който е построен в чест на 58-то Световно изложение в Брюксел. Атомиумът представлява увеличен модел на железен кристал, изграден е от 9 сфери, свързани помежду си с тръби. След края на изложението Атомиума трябвало да бъде разрушен, но толкова се харесал на месните, че те решили да го запазят. В него са разположени изложбени зали на и различни експозиции, в горната сфера има ресторант с панорамни прозорци, от които се открива уникална гледка. По тръбите, които съединяват сферите, се движат лифт и ескалатори.

И така осигурете си достатъчно свободно време, финанси и фотокамера и ще останете приятно доволни от посещението на Брюксел. Не забравяйте лакомствата и сувенирите за в къщи, доказателство за преживяното удоволствие.

РЕЗЕРВИРАЙ ОНЛАЙН САМОЛЕТЕН БИЛЕТ ДО МЕЖДУНАРОДНО ЛЕТИЩЕ БРЮКСЕЛ (BRU)
РЕЗЕРВИРАЙ ОНЛАЙН САМОЛЕТЕН БИЛЕТ ДО ЛЕТИЩЕ БРЮКСЕЛ - ШАРЛЕРОА (CRL)

 

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ПОЛЕТ


СХЕМА НА МЕСТАТА В САМОЛЕТА


ПЪТУВАНЕ СЪС САМОЛЕТ

Самолетни билети София
Самолетни билети Варна
Самолетни билети Бургас
Самолетни билети Пловдив

СИГУРНО ЗАПЛАЩАНЕ ПО БАНКОВ ПЪТ И ЧРЕЗ КАРТА

АВИОТРАВЕЛ

 


ЧАРТЪРНИ ПОЛЕТИ

 


НИСКОБЮДЖЕТНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ

БЛОГЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

https://air-bg.com/images/stories/logos/kruiz.eu-logo.png
ПЪТУВАНЕ С КРУИЗ


ПОЧИВКИ И ВАКАНЦИИ

ДИРЕКТНИ ПОЛЕТИ ОТ И ДО БЪЛГАРИЯ

 


ХОТЕЛИ В ЧУЖБИНАХОТЕЛИ В БЪЛГАРИЯ

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.