ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ 
Viber / WhatsApp: +359896889907 
ПОНЕДЕЛНИК-ПЕТЪК: 09:00-17:00  ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА и НЕДЕЛЯ 

Намерете изгоден самолетен полет на редовни , чартърни и нискотарифни авиокомпании до и от Летище Копенхаген - Каструп (CPH) като направите онлайн резервация на самолетен билет ТУК или като се обадите в центъра за резервации на самолетни билети.

Самолетни билети Копенхаген
Онлайн Туристическа Агенция АВИОТРАВЕЛ ще Ви предостави най-ниската цена за самолетен билет до Летище Копенхаген - Каструп (CPH). Ние ще Ви предложим специална цена за самолетен билет. Нашият онлайн център за обслужване на клиенти е съставен от професионални туристически агенти, които ще Ви помогнат да организирате Вашето самолетно пътуване до Летище Копенхаген - Каструп (CPH).

За резервация на самолетен билет до Летище Копенхаген - Каструп (CPH) последвайте стъпките:
- Изберете интервала, в който ще пътувате до Летище Копенхаген - Каструп (CPH)
- Когато правите запитването си прегледайте офертите +/-3 дни за да изберете най-евтиния за Вас вариант


Когато сте готови с подходящия за Вас вариант за самолетен билет до Копенхаген, Онлайн Туристическа Агенция АВИОТРАВЕЛ може да Ви предложи и варианти за хотелско настаняване в Копенхаген.
ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В КОПЕНХАГЕН
Какво да посетим и разгледаме в Копенхаген?


Ще започнем разходката Ви из Копенхаген от площада на Кметството, който се намира в центъра на града и има камък, на който пише 0км. Сградата е с термометър и две изображения визират времето, ако то е хубаво се появява момиче на велосипед, ако е лошо - момче с чадър в ръце.

Площадът се украсява от фонтан на име “Бик разкъсващ дракон” с викинг - трубадури и интересна легенда, която гласи, че те тръбят, ако покрай тях минава четсна девойка, но до ден днешен  няма звук от тръбите им.

Най-добре е да вървите пеша, тъй като тук се намира най – старата пешеходна зона в Европа - Строгет. В Строгет се на мира Копенхагенския Университет. С множеството от магазинчета за сувенири, кафенета и ресторанти празнично украсени, пешеходната зона привлича вниманието  на хиляди туристи. Клоуни и музиканти допринасят за празнично настроение и веселие.

Привлекателен е района покрай пристанището. Тук къщите са пъстроцветни с всички цветове на дъгата и е любимо място на фотографи и художници.

Разходката Ви довежда до Новия Кралски площад, на който през 1722г. е построен Кралския театър, а бившата кралска резиденция е превърната в Художествена академия.

Посетете най-луксозния хотел на града - d’Angleterre и най-елегантен район – Nyhavn, който се разполага  около канал с дължина 1 км. и широк 15м. В миналото тук са светели червени фенери, а днес се намират най- скъпите кафета и ресторанти. Историята сочи, че на номер 20-67 е живял Ханс Кристиан Андерсен в различни години. Неговото име носят още улици, ресторанти, театри, дори и сандвич.

За почивка поседнете в Кралската резиденция за да видите кралския караул и цялата церемония.

След почивката следва Мраморния събор - най-голямата църква, Руската православна църква Александър Невски, славата на Дания - Русалката, най големият фонтан - Хефион и Дворецът Кристиянесборг, днес тук е правителствена резиденция.

В двореца са настанени датския парламент, Върховната съдебна палата и музея “Арсенал”, съдържащ оръжия, карети и старинни облекла, а до него е Кралската библиотека.

Ще Ви направи впечатление, че всички в града се движат с велосипеди и това е основно средство за предвижване.

Удоволствие за туристите е да се разходят в парка “Тиволи”. В него се намира дворецът “Тиволи".

Следват: Кръглата кула, замъкът “Розеборг”, в който се намира Музея на датските крале, ботаническата градина.

Рзходката из Копенхаген ще бъде цялостна, ако посетите и замъците на града: Кронберг - място на действие на пиесата “Хамлет” и замъкът “Фредериксборг”. Зоопарка също не е за пропускане.

Туристите имат възможност да направят и обиколка на града с корабче и да се насладят на фантастичната гледка.

РЕЗЕРВИРАЙ ОНЛАЙН САМОЛЕТЕН БИЛЕТ ДО ЛЕТИЩЕ КОПЕНХАГЕН - КАСТРУП (AIRPORT COPENHAGEN - KASTRUP - CPH)

 

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ПОЛЕТ


СХЕМА НА МЕСТАТА В САМОЛЕТА


ПЪТУВАНЕ СЪС САМОЛЕТ

Самолетни билети София
Самолетни билети Варна
Самолетни билети Бургас
Самолетни билети Пловдив

СИГУРНО ЗАПЛАЩАНЕ ПО БАНКОВ ПЪТ И ЧРЕЗ КАРТА

АВИОТРАВЕЛ

 


ЧАРТЪРНИ ПОЛЕТИ

 


НИСКОБЮДЖЕТНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ

БЛОГЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

https://air-bg.com/images/stories/logos/kruiz.eu-logo.png
ПЪТУВАНЕ С КРУИЗ


ПОЧИВКИ И ВАКАНЦИИ

ДИРЕКТНИ ПОЛЕТИ ОТ И ДО БЪЛГАРИЯ

 


ХОТЕЛИ В ЧУЖБИНАХОТЕЛИ В БЪЛГАРИЯ

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.