ЗА ДА ДОСТАВИМ ОЩЕ ПО-ДОБРИ УСЛУГИ НА ВСИЧКИ НАШИ КЛИЕНТИ, САЙТЪТ Е В ПРОЦЕС НА ОБНОВЯВАНЕ!


 

Намерете изгоден самолетен полет на редовни и чартърни авиокомпании до и от Летище Лайпциг (LEJ) като направите онлайн резервация на самолетен билет ТУК или като се обадите в центъра за резервации на самолетни билети.


Самолетни билети Лайпциг

Онлайн Туристическа Агенция АВИОТРАВЕЛ ще открие за Вас най-икономична цена за самолетен билет до Летище Лайпциг (LEJ). Ще Ви предложим специална цена, която няма да откриете никъде другаде. Нашият онлайн център за обслужване на клиенти е съставен от професионални туристически агенти, които ще Ви помогнат да организирате Вашето евтино самолетно пътуване до Лайпциг.

За резервация на самолетен билет до Летище Лайпциг (LEJ) последвайте стъпките:
- Изберете интервала, в който ще пътувате до Летище Лайпциг (LEJ)
- Когато правите запитването си прегледайте офертите +/-3 дни за да изберете най-евтиния за Вас вариант


Когато сте готови с подходящия за Вас вариант за самолетен билет до Лайпциг, Онлайн Туристическа Агенция АВИОТРАВЕЛ може да Ви предложи и варианти за хотелско настаняване в Лайпциг.

 


ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В ЛАЙПЦИГ

Какво да посетим и разгледаме в Лайпциг?

 

Градът е известен с къщите музеи на Шуман, Бах и Менделсон. Всяка от тях съхранява предмети, документи и мебели притежание на композиторите. Ако сте почитатели на тяхното изкуство посетете тези музеи за да научите за живота и творчеството им.

От музеите е добре да посетите Музеят за изящните изкуства, който съхранява картини от петнадисети век, а в музея “Граси” може да се насладите на приложни изкуства.

След тях се нареждат Музеят на етнологията, Музикалния музей, Аптечният музей, Музея на училището и Форум за съвременна история, който ще Ви запознае с историята на ГДР и историческото падане на Берлинската стена.

Не пропускайте “Паметникът Борбата на народите”, построен в чест на победата над Наполеоновите войски.

Интерес представляват още: Църквата Свети Томас и Свети Николай.
За църква Свети Томас е известно, че като черковен певец тук е пял Йохан Себастиян Бах и до олтара са погребани останките му.

От Църквата Свети Николай е потеглила мирната демонстрация против комунизма, чийто край е съединението на Германия през 1989г.

Може да разгледате Галерията на съвременното изкуство и зоологическата градина, ако придружавате и деца, за тях винаги това посещение представлява интерес.

Връх на удоволствие ще е да наблюдавате с децата дивите животни на свобода сред красива природа във Вилдпарк.

Ако си направите труда да се изкачите на най-високата сграда в Лайпциг - Кулата Панорама и посетите ресторанта и. Тук ще се насладите на чудесна гледка. Не се лишавайте от това удоволствие.

Разходката Ви няма да е пълна, ако не посетите Езерата на Лайпциг. За тях е известно, че в далечното минало представлявали открити мини, а сега са превърнати в чудесни места за забавление. Тук ще си прекарате супер на плаж, на риболов  или ако карате кану.

РЕЗЕРВИРАЙ ОНЛАЙН САМОЛЕТЕН БИЛЕТ ДО ЛЕТИЩЕ ЛАЙПЦИГ (AIRPORT LEIPZIG - LEJ)

 

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ПОЛЕТ


СХЕМА НА МЕСТАТА В САМОЛЕТА


ПЪТУВАНЕ СЪС САМОЛЕТ

Самолетни билети София
Самолетни билети Варна
Самолетни билети Бургас
Самолетни билети Пловдив

СИГУРНО ЗАПЛАЩАНЕ ПО БАНКОВ ПЪТ И ЧРЕЗ КАРТА

АВИОТРАВЕЛ

 


ЧАРТЪРНИ ПОЛЕТИ

 


НИСКОБЮДЖЕТНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ

БЛОГЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

https://air-bg.com/images/stories/logos/kruiz.eu-logo.png
ПЪТУВАНЕ С КРУИЗ


ПОЧИВКИ И ВАКАНЦИИ

ДИРЕКТНИ ПОЛЕТИ ОТ И ДО БЪЛГАРИЯ

 


ХОТЕЛИ В ЧУЖБИНАХОТЕЛИ В БЪЛГАРИЯ

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.