ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ 
Viber / WhatsApp: +359896889907 
ПОНЕДЕЛНИК-ПЕТЪК: 09:00-17:00  ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА и НЕДЕЛЯ 

Намерете изгоден самолетен полет на редовни и нискотарифни авиокомпании до и от Летище Лисабон (LIS) като направите онлайн резервация на самолетен билет ТУК или като се обадите в центъра за резервации на самолетни билети.


Самолетни билети Лисабон

Онлайн Туристическа Агенция АВИОТРАВЕЛ ще Ви предостави най-ниската цена за самолетен билет до Летище Лисабон (LIS). Ние разполагаме с различни резервационни системи, като така срaваняваме полетите на редовни и нискотарифни авиокомпании. Освен това ще Ви предложим специална цена за Вашето пътуване. Нашият онлайн център за обслужване на клиенти е съставен от професионални туристически агенти, които ще Ви помогнат да организирате Вашето евтино самолетно пътуване до Летище Лисабон (LIS).

За резервация на самолетен билет до летище Лисабон (LIS) последвайте стъпките:
- Изберете интервала, в който ще пътувате до летище Лисабон (LIS)
- Когато правите запитването си прегледайте офертите +/-3 дни за да изберете най-евтиния за Вас вариант


Когато изберете Вашият подходящ вариант за самолетен билет до летище Лисабон (LIS), Онлайн Туристическа Агенция АВИОТРАВЕЛ може да Ви предложи и варианти за хотелско настаняване в Лисабон.
ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В ЛИСАБОН

Какво да посетим и разгледаме в Лисабон?


Град Лисабон е построен върху седем хълма и за да се изкачите и разгледате всичко се налага да ползвате построените още в миналото асансьори и въжената железница. От асансьорите и до днес са действащи “Глория” и “Сата Жуща”, като за последния историята сочи, че е построен от чирак на автора на Айфеловата кула. С помоща на асансьорите се изкачвате на площадки – мирадоурос и пред Вас се разкрива красив изглед към града.

Ще започнем разходката си от Замъкът Свети Георги, намиращ се на най- високия хълм, който е бил дворец на португалските крале.

Продължаваме до Манастира Жеронимуш, чийто строителство е завършило през 1502г. Той е построен в пуртугалки стил за около 50 години в чест на завръщането от Индия на Вашко да Гама. За сведение на туристите тук в 2007г. е подписан договорът за присъединяването на Лисабон към Европейския цъюз.

Стигаме до Парка на нациите, който е място за забавление и се вижда  от лифта, водещ до Кулата на Вашко да Гама.

Интерес представлява Фондация Гулбенкян, комплекс от ресторанти, изложбени и концертни зали и парк. Тук ще разгледате музея на Калуст Гулбенкян - петролен милиардер, който в знак на благодарност, че Португалия му дава подслон през Втората световна война дарил цялото си състояние на държавата.

Добре е да посетите и Музея на азулежу, изобразяващ Лисабон с типичните за Португалия плочки азулежу,преди земетресението 1755г.

Ако разполагате с повечко време, можете да посетите Синтра, намираща се на около час и половина от Лисабон и да разгледате националния дворец “Пена”, ползващ се за официални държавни приеми.

Не пропускайте “Двореца на маврите”, ”Кралския дворец на Португалия” и ”Националния дворец Синтра”.

Друга зебележителност е “Белейнската Кула”, намираща се в района, от който са потегляли морските експедиции.

Отбийте се и до Паметникът на откривателите, който е построен 1940г., но при построяването му са използвани нетрайни материали и се наложило отново да бъде построен от бетон, във формата на каравела, а на борда и са монтирани фигурите на Вашко да Гама и Педру Алвареш - португалски мореплаватели. Ако се изкачите с асансьора панорамата е фантастична.

Последно посетете Зоологическата градина, атракция за туристите и най-малките посетители, които в захлас гледат шоу-спектакъла с делфини и морски лъвове.

Ако успеете да видите всичко това, ще си тръгнете доволни от посещението на Лисабон.


РЕЗЕРВИРАЙ ОНЛАЙН САМОЛЕТЕН БИЛЕТ ДО ЛЕТИЩЕ ЛИСАБОН (AIRPORT LISBON - LIS)

 

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ПОЛЕТ


СХЕМА НА МЕСТАТА В САМОЛЕТА


ПЪТУВАНЕ СЪС САМОЛЕТ

Самолетни билети София
Самолетни билети Варна
Самолетни билети Бургас
Самолетни билети Пловдив

СИГУРНО ЗАПЛАЩАНЕ ПО БАНКОВ ПЪТ И ЧРЕЗ КАРТА

АВИОТРАВЕЛ

 


ЧАРТЪРНИ ПОЛЕТИ

 


НИСКОБЮДЖЕТНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ

БЛОГЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

https://air-bg.com/images/stories/logos/kruiz.eu-logo.png
ПЪТУВАНЕ С КРУИЗ


ПОЧИВКИ И ВАКАНЦИИ

ДИРЕКТНИ ПОЛЕТИ ОТ И ДО БЪЛГАРИЯ

 


ХОТЕЛИ В ЧУЖБИНАХОТЕЛИ В БЪЛГАРИЯ

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.