ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ 
Viber / WhatsApp: +359896889907 
ПОНЕДЕЛНИК-ПЕТЪК: 09:00-17:00  ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА и НЕДЕЛЯ 

Намерете изгоден самолетен полет на редовни и нискотарифни авиокомпании до и от Летище Малта (MLA) като направите онлайн резервация на самолетен билет ТУК или като се обадите в центъра за резервации на самолетни билети.


Самолетни билети Малта
Онлайн Туристическа Агенция АВИОТРАВЕЛ ще Ви предостави най-ниската цена за самолетен билет до Летище Малта (MLA). Ние разполагаме със специална цена. Нашият онлайн център за обслужване на клиенти е съставен от професионални туристически агенти, които ще Ви помогнат да организирате Вашето евтино самолетно пътуване до Малта (MLA).

За резервация на самолетен билет до Летище Малта (MLA) последвайте стъпките:
- Изберете интервала, в който ще пътувате до Летище Малта (MLA)
- Когато правите запитването си прегледайте офертите +/-3 дни за да изберете най-евтиния за Вас вариант


Когато сте готови с подходящия за Вас вариант за самолетен билет до Малта (MLA), Онлайн Туристическа Агенция АВИОТРАВЕЛ може да Ви предложи и варианти за хотелско настаняване в Малта.
ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В МАЛТА
Какво да посетим и разгледаме в Малта?


Решили сте да разгледате Малта, започнете от Археологическия музей, който ще Ви запознае с историята на първоначалното заселване на острова през 5200 г.пр.Хр., а в Музея на изящните изкуства ще видите произведения на изкуството от Ранния Ренесанс до настоящите дни.

Следва Военният музей, който се намира в крепостта “Св.Петър”, съхраняващ военната история на страната.

Интерес за разглеждане представлява и Оръжейната палата, в която са запазени колекции от оръжия на рицарите от Ордена на Свети Йоан още от 1604г.

В музея за играчки, който е на три етажа ще се запознаете с играчки  направени от още от 1950 г.

Разходката Ви може да продължи с разглеждането на Катедрала “Св.Йоан Кръстител” със статут на архиепископската катедрала “Св. Петър” в град Мдина, за което е наричана – съкатедрала. Изографисана от Караваджо, построена в  шестнадесети век, обслужваща Ордена на малтийските рицари.

На дворцовия площад ще разгледате Двореца на Великия Магистър, който е бил седалище на управниците в миналото - рицарите, после на британците и в днешни дни на президента.

Не пропускайте да се разходите из 50-те музейни зали на Каза Рока Пикола, за да научите повече за традициите, естетиката и богатствата на благородниците на Малта от последните 400 г. От времето на Втората световна война тук е запазено бомбено убежище.

Ако желаете да си почините и да се насладите на красива природа, посетете Градините Барака.Те се разделят на Долна и Горна градина и от там се открива впечатляваща гледка към пристанището.


РЕЗЕРВИРАЙ ОНЛАЙН САМОЛЕТЕН БИЛЕТ ДО ЛЕТИЩЕ МАЛТА (AIRPORT MALTA - MLA)

 

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ПОЛЕТ


СХЕМА НА МЕСТАТА В САМОЛЕТА


ПЪТУВАНЕ СЪС САМОЛЕТ

Самолетни билети София
Самолетни билети Варна
Самолетни билети Бургас
Самолетни билети Пловдив

СИГУРНО ЗАПЛАЩАНЕ ПО БАНКОВ ПЪТ И ЧРЕЗ КАРТА

АВИОТРАВЕЛ

 


ЧАРТЪРНИ ПОЛЕТИ

 


НИСКОБЮДЖЕТНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ

БЛОГЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

https://air-bg.com/images/stories/logos/kruiz.eu-logo.png
ПЪТУВАНЕ С КРУИЗ


ПОЧИВКИ И ВАКАНЦИИ

ДИРЕКТНИ ПОЛЕТИ ОТ И ДО БЪЛГАРИЯ

 


ХОТЕЛИ В ЧУЖБИНАХОТЕЛИ В БЪЛГАРИЯ

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.