ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ 
Viber / WhatsApp: +359896889907 
ПОНЕДЕЛНИК-ПЕТЪК: 09:00-17:00  ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА и НЕДЕЛЯ 

Намерете изгоден самолетен полет на редовни и нискотарифни авиокомпании до и от Летище Рим Фиумичино (FCO) или Летище Рим Чампино (CIA) като направите онлайн резервация на самолетен билет ТУК или като се обадите в центъра за резервации на самолетни билети.

Самолетни билети Рим

Онлайн Туристическа Агенция АВИОТРАВЕЛ ще Ви предостави най-ниската цена за самолетен билет до Летище Рим Фиумичино (FCO) или Летище Рим Чампино (CIA). Ние ще Ви предложим специална цена за самолетен билет. Нашият онлайн център за обслужване на клиенти е съставен от професионални туристически агенти, които ще Ви помогнат да организирате Вашето самолетно пътуване до Летище Рим Фиумичино (FCO) или Летище Рим Чампино (CIA).

За резервация на самолетен билет до Летище Рим Фиумичино (FCO) или Летище Рим Чампино (CIA) последвайте стъпките:
- Изберете интервала, в който ще пътувате до Летище Рим Фиумичино (FCO) или Летище Рим Чампино (CIA)
- Когато правите запитването си прегледайте офертите +/-3 дни за да изберете най-евтиния за Вас вариант


Когато сте готови с подходящия за Вас вариант за самолетен билет до Рим, Онлайн Туристическа Агенция АВИОТРАВЕЛ може да Ви предложи и варианти за хотелско настаняване в столицата на Италия - Рим.


ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В РИМ
Какво да посетим и разгледаме в Рим?


Решили сте да посетите Рим! Чудесен избор на атрактивна туристическа дестинация и мечта за всеки. Несъмнено  първата топ атракция  е Колизеумът, построен от император Тит Флавий Веспасиан през 72г. В него могат да се съберат 55 000 зрители, които наблюдавали жестоките зрелища на гладиатори с диви зверове. Тези жестоки битки били организирани най-често от римските императори.

Друга забележителност е Фонтана ди Треви, построен в осемнадесети век изобразяващ бог Нептун в раковина – каляска предвижвана от морски чудовища. Чрез акведукт водата постъпва във фонтана. Историята разказва легенда според, която се твърди че всеки който пие от водата се връща отново в Рим. Възприело се обаче ритуала да се замени с хвърляне на монети в предвид здравословната безопасност на посетителите.

Стигате до Базилика Свети Петър и Музеите на Ватикана, трябва да имате в предвид, че трябва задължително да сте облечени подходящо, предупреждението е по-скоро за дамите. Църквата е най-пищно обзаведена и най-голяма в Италия. Ако желаете да посетите Ватикана безплатно - това може да направите във всяка последна неделя на месеца. Музеите са затворени в неделя, с изключение на последната неделя на месеца, освен ако той съвпада с Великден, 29-ти юни ( Св Петър и Павел ), 25-ти и 26-ти декември ( Коледа и Свети Стефан ). Не е възможно да поръчате входния билет онлайн за последната неделя от месеца . Достъпът е свободен .

Пантеонът е следващата спирка. Храмът, който е превърнат в църква е гробница на Рафаело и се намира  на площад Пиаца дела Ротонда, построен е втори век и в последствие е превърнат в католическа църква.

Сред многото красиви църкви в Рим, се откроява църквата Санта Констанца. Цялото подземие е с фрески от IV-ти век. Няколко години са нужни да почакате ако желаете да се венчаете тук.

Добре е да посетите Златната къща на Нерон - построена в 64г. от императора, като се разпростира от хълм Палатино до хълм Опий, като части от двореца са със скъпоценни камъни и злато. Исторически за да не остане спомен от император Нерон и неговите жестокости дворецът е бил посипан или по-точно заровен с пръст. Дворецът е открит при разкопки в петнадесети век.

Не пропускайте Галерия Боргезе, съхраняваща картините на Каваджо, Бернини и Тициан.

Разходете се по най-красивия площад Навона. С многото си фонтани и статуи той привлича туристи и гости на града.

Отбийте се и в Музея на Рим, намиращ  се в двореца Браски, в който четирдесет хиляди експоната разказват за римската история, за пребиваването на Мусолини тук по време на фашисктия режим и за семействата, които се преселили след Втората световна война в него.

Красота за града е намиращата се в подножието на хълма Ботаническа градина, в която се отглеждат над 7 000 растения, като повечето от тях са рози.

Не забравяйте за поверието при Фонтана ди Треви, да хвърлите една монета за да се върнете отново в Рим за да видите и Римския Форум - обществен политически център с двете арки – арката на Тит и арката на Септимий Север и всичко пропуснато от първото Ви посещение.

РЕЗЕРВИРАЙ ОНЛАЙН САМОЛЕТЕН БИЛЕТ ДО ЛЕТИЩЕ РИМ ФИУМИЧИНО (AIRPORT ROME FIUMICINO - FCO)РЕЗЕРВИРАЙ ОНЛАЙН САМОЛЕТЕН БИЛЕТ ДО ЛЕТИЩЕ РИМ ЧАМПИНО (AIRPORT ROME CIAMPINO - CIA) 

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ПОЛЕТ


СХЕМА НА МЕСТАТА В САМОЛЕТА


ПЪТУВАНЕ СЪС САМОЛЕТ

Самолетни билети София
Самолетни билети Варна
Самолетни билети Бургас
Самолетни билети Пловдив

СИГУРНО ЗАПЛАЩАНЕ ПО БАНКОВ ПЪТ И ЧРЕЗ КАРТА

АВИОТРАВЕЛ

 


ЧАРТЪРНИ ПОЛЕТИ

 


НИСКОБЮДЖЕТНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ

БЛОГЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

https://air-bg.com/images/stories/logos/kruiz.eu-logo.png
ПЪТУВАНЕ С КРУИЗ


ПОЧИВКИ И ВАКАНЦИИ

ДИРЕКТНИ ПОЛЕТИ ОТ И ДО БЪЛГАРИЯ

 


ХОТЕЛИ В ЧУЖБИНАХОТЕЛИ В БЪЛГАРИЯ

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.