Намерете изгоден самолетен полет на редовни, чартърни и нискотарифни авиокомпании до и от Летище Франкфурт Майн (FRA) или Летище Франкфурт Хан (HHN) като направите онлайн резервация на самолетен билет ТУК или като се обадите в центъра за резервации на самолетни билети на телефони: 0896-88-99-07 и 0877-78-63-22

Самолетни билети Франкфурт

Нуждаете ли се от евтин самолетен билет до Летище Франкфурт Майн (FRA) или Летище Франкфурт Хан (HHN)? Онлайн Туристическа Агенция АВИОТРАВЕЛ ще Ви предложи най-евтините оферти за самолетен билет до Летище Франкфурт Майн (FRA) или Летище Франкфурт Хан (HHN). Нашите резервационни системи ще сравнят полетите на всички редовни, нискобюджетни и чартърни авиопревозвачи. При нас може да откриете най-преференциалните цени и тарифи. Можете да резервирате самолетен билет и по телефона. Нашите онлайн агенти ще Ви помогнат да си организирате възможно най-евтиното самолетно пътуването до Франкфурт Майн (FRA) или Летище Франкфурт Хан (HHN).

За резервация на евтин самолетен билет до Летище Франкфурт Майн (FRA) или Летище Франкфурт Хан (HHN) последвайте стъпките:
- Изберете интервала, в който ще пътувате до Летище Франкфурт Майн (FRA) или Летище Франкфурт Хан (HHN)
- Когато правите запитването си прегледайте офертите +/-3 дни за да изберете най-евтиния за Вас вариант


Когато сте готови с подходящия за Вас вариант за самолетен билет до Франкфурт, Онлайн Туристическа Агенция АВИОТРАВЕЛ може да Ви предложи и варианти за хотелско настаняване в Франкфурт.


ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ ВЪВ ФРАНКФУРТ
Какво да посетим и разгледаме във Франкфурт?


За Франкфурт може да се каже, че е входна врата към  Европа.
Разходката  из града започва от Майн Тауър – най-високия небостъргач 200м. Качването става с асансьор. От тук се насладете на красива гледка и посетете ресторанта със същото име.

Следва къщата на Гьоте, разрушена по времето на Втората световна  война и после възстановена с участието на семейство му.

Не пропускайте историческия център "Рьомберг", разположен на 10 000кв. км. Тук се намира кметството, а през тринадесети век се е състоял първия търговски панаир.

Атракция за града са винените кръчми в квартал Захсенхаузен, които предлагат ябълковото вино "Apfelwein".

Любителите на музейното изкуство могат да разгледат: Музея за модерното изкуство - дом на творбите на Йозев Бойс, Рой Лихтенщайн, Герхард Рихтер и Анди Уорхол. Той датира от 1981г. и е в триъгълна форма.

В Природонаучния музей "Зенкенберг" ще разгледате експонати от мумии, експозиция  от скелети на динозаври и 2000 репродукции на птици. Това е най-големия природонаучен музей в Германия.

Влезте в църквата “Св. Павел” - за нея историята разказва, че в миналото се ползвала за политически срещи, тук е избран немския парламент, а днес в нея се правят изложби.

Посетете и Ботаническата градина, простираща се на 50 хектара с 6000 ботанически експоната, от които папрати, бромелии, палми и орхидеи.

Накрая се разходете по пешеходна зона Zeil - място за пазаруване, за да посетите търговския  център на 10 етажа с луксозни  бутици  и сувенирни магазини .


РЕЗЕРВИРАЙ ОНЛАЙН САМОЛЕТЕН БИЛЕТ ДО ЛЕТИЩЕ ФРАНКФУРТ МАЙН (AIRPORT FRANKFURT MAIN - FRA)


РЕЗЕРВИРАЙ ОНЛАЙН САМОЛЕТЕН БИЛЕТ ДО ЛЕТИЩЕ ФРАНКФУРТ ХАН (AIRPORT FRANKFURT HAHN - HHN)