ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ 
Viber / WhatsApp: +359896889907 
ПОНЕДЕЛНИК-ПЕТЪК: 09:00-17:00  ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА и НЕДЕЛЯ 

Намерете изгоден самолетен полет на редовни и чартърни авиокомпании до и от Летище Хановер (HAJ) като направите онлайн резервация на самолетен билет ТУК или като се обадите в центъра за резервации на самолетни билети.

Самолетни билети Хановер

Онлайн Туристическа Агенция АВИОТРАВЕЛ ще открие за Вас най-икономична цена за самолетен билет до Летище Хановер (HAJ). Ще Ви предложим специална цена, която няма да откриете никъде другаде. Нашият онлайн център за обслужване на клиенти е съставен от професионални туристически агенти, които ще Ви помогнат да организирате Вашето евтино самолетно пътуване до Летище Хановер (HAJ).

За резервация на самолетен билет до Летище Хановер (HAJ) последвайте стъпките:
- Изберете интервала, в който ще пътувате до Летище Хановер (HAJ)
- Когато правите запитването си прегледайте офертите +/-3 дни за да изберете най-евтиния за Вас вариант

Когато сте готови с подходящия за Вас вариант за самолетен билет до Хановер, Онлайн Туристическа Агенция АВИОТРАВЕЛ може да Ви предложи и варианти за хотелско настаняване в Хановер.

 
ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В ХАНОВЕР
Какво да посетим и разгледаме в Хановер?


Пристигате в Хановер и не се притеснявайте, защото тук може сами да разгледате града, като следвате така наречените "цветни маршрути", минаващи покрай основните забележителности. Купете си упътване от някой туристически офис и просто вървете по обозначените цветни линии боядисани по тротоарите.

Потегляте по "Червената нишка". Дължината на този маршрут в червен цвят е с дължина 4,2км., минаващ покрай 36 туристически обект в центъра на града. В упътването за всеки обект ще намерите информацията, която Ви интересува.

Следващия маршрут е кръгов и макар да се нарича "Зеления кръг" е боядисан в синьо, маршрута е дълъг 160км.

Третия е "Маршрутът на мелниците в Долна Саксония" - минавате покрай 75 мелници, ще видите красива природа. Някои от мелниците още работят, а други са музеи.

За любителите на съвременното изкуство интерес представлява Музеят Шпигел и Музеят на Вилхелм Буш с колекция от творбите му.

На 70км. от Хановър в град Боденвердер се намира Къщата на барон Мюнхаузен, а на 20км. е Замъкът Маринбург в неоготически стил.

Посетете задължително Градините Херенхаузен, създадени в седемнадесети век в стил барок, като копие на версайските и Изкуственото езеро Маш, служещо за спортни изяви.

Не пропускайте да се отбиете до Авариумът - дом на морски и тропически животни и риби.

Последно се разходете до Старото кметство, историята разказва, че е строено 100 години, а Новото Кметство с диагоналния си асансьор ще Ви изкачи под наклон от 15 градуса  до панорамен изглед към града.РЕЗЕРВИРАЙ ОНЛАЙН САМОЛЕТЕН БИЛЕТ ДО ЛЕТИЩЕ ХАНОВЕР (AIRPORT HANNOVER - HAJ)

 

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ПОЛЕТ


СХЕМА НА МЕСТАТА В САМОЛЕТА


ПЪТУВАНЕ СЪС САМОЛЕТ

Самолетни билети София
Самолетни билети Варна
Самолетни билети Бургас
Самолетни билети Пловдив

СИГУРНО ЗАПЛАЩАНЕ ПО БАНКОВ ПЪТ И ЧРЕЗ КАРТА

АВИОТРАВЕЛ

 


ЧАРТЪРНИ ПОЛЕТИ

 


НИСКОБЮДЖЕТНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ

БЛОГЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

https://air-bg.com/images/stories/logos/kruiz.eu-logo.png
ПЪТУВАНЕ С КРУИЗ


ПОЧИВКИ И ВАКАНЦИИ

ДИРЕКТНИ ПОЛЕТИ ОТ И ДО БЪЛГАРИЯ

 


ХОТЕЛИ В ЧУЖБИНАХОТЕЛИ В БЪЛГАРИЯ

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.